Laviesage

het beste voor de huid van binnenuit.
Bij Beauté Jolie gebruiken wij de voedingssupplementen ( nutricosmetics ) van Laviesage als ondersteuning voor onze huidverbeterende behandelingen en het oplossen van huidproblemen. Nutricosmetics zorgen in de huid voor de juiste bouwstenen om de behandelingen succesvoller te laten verlopen en om een mooier en duurzamer eindresultaat te realiseren. De nutricosmetics van Laviesage bevatten hoog gedoseerde vitaminen, mineralen en essentiële vetten die bijdragen aan het beschermen, voeden en verbeteren van de huidconditie. Ook kunnen ze allerlei lichaamsfuncties ondersteunen zoals het immuunsysteem, stofwisseling en het darmstelsel. Laviesage biedt hoogwaardige voedingssupplementen die het lichaam optimaal ondersteunen en de huidkwaliteit van binnenuit verbeteren. De basis hiervoor is innovatie, wetenschappelijk aangetoonde resultaten en natuurzuivere ingrediënten.

De natuur als basis.
Laviesage producten zijn ontwikkeld op basis van de natuur. Laviesage was wereldwijd een van de eersten die voedingssupplementen ontwikkelden op basis van natuurlijke extracten. Alle extracten en elk ingrediënt dat in de producten verwerkt is, heeft een screening doorstaan, waarbij het getest is op kwaliteit, veiligheid en herkomst.

Waarom Nutricosmetics?
Nutricosmetics zijn om verschillende redenen te gebruiken en hebben één doel: een gezonde huid. Voor de een betekent dit het verminderen van lijntjes en rimpels, een minder droge huid krijgen of een vollere huid. Voor een ander kan het uitkomst bieden bij huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, psoriasis en eczeem. De voedingssupplementen van Laviesage hebben ieder hun eigen functie en zijn gericht op anti-aging, een gezonde huid en vitaliteit. Geschikt voor iedereen die zorgvuldig met zijn of haar lichaam wil omgaan en bewust kiest voor verbetering van huid en gezondheid.